Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
[wpc-weather id="3493" /]
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Η φυσιογνωμία του Σκάι Κρήτης

Ο Σταθμός λειτουργεί από το 1995. Η πρώτη του ονομασία ήταν Υπέρηχος ενώ το 2009 που ξεκίνησε η συνεργασία με τον Σκάι 100,3 της Αθήνας μετονομάστηκε σε Σκάι Κρήτης. Εκπέμπει στους 92,1 μεγάκυκλους για όλο τον νομό Ηρακλείου ενώ ακούγεται και στα όρια των νομών Λασιθίου και Ρεθύμνου καθώς επίσης και στην Κάρπαθο. Το πρόγραμμά του είναι κατά κύριο λόγο ενημερωτικό, με μικρές προσθήκες μουσικής.

Τον Μάρτιο του 20 εντάχθηκε στην ομπρέλα της Creta Media Group. Έτσι δημιουργήθηκε ένα από τα πιο ισχυρά ενημερωτικά σχήματα της ελληνικής περιφέρειας.

Ξεκίνησε να εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις της Παγκρήτιας Ραδιοτηλεόρασης (CRETA) στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Οι τοπικές ειδησεογραφικές εκπομπές καλύπτουν όλη την επικαιρότητα της Κρήτης ενημερώνοντας άμεσα για ό,τι συμβαίνει στo νησί.

Ο σταθμός δίνει το λόγο στους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων, στους εκπροσώπους των επαγγελματικών αλλά και των εργαζομένων, στους εκπροσώπους όλων των δημοκρατικών κομμάτων και φυσικά στους πολίτες της Κρήτης.

Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση (CRETA)
Σκάι Κρήτης

Ελλάδα

Με την αναμετάδοση εκπομπών από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100,3 FM καλύπτεται όλη η κεντρική πολιτική, οικονομική και κοινωνική επικαιρότητα της Ελλάδας. Με την αναμετάδοση εκπομπών από το πρόγραμμα του Σκάι αλλά και με το εγκυρότερο δελτίο ειδήσεων ανά μία ώρα, οι ακροατές είναι ενήμεροι για ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει.

Κόσμος

Σε συνεργασία με το διεθνές ραδιοφωνικό δίκτυο Deutsche Welle καλύπτονται οι διεθνείς ειδήσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Φυσικά, ο Σκάι Κρήτης παρέχει την εγκυρότερη ενημέρωση για τον καιρό μέσω των μετεωρολογικών σταθμών σε όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με το επιτελείο του Σκάι 100,3 μέσω της εφαρμογής skaikairos

Η μουσική στον Σκάι Κρήτης

Στο πρόγραμμα του Σκάι Κρήτης έχει θέση και η ποιοτική μουσική. Τα Σαββατοκύριακα η μουσική κρατάει συντροφιά στον ακροατή μέχρι τις πρωινές ώρες.   

Πες μας

την άποψή σου...