Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
[wpc-weather id="3493" /]
Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Διαφήμιση

Notice: Η Elementor\Controls_Manager::add_control_to_stack κλήθηκε εσφαλμένα. Cannot redeclare control with same name "custom_css". Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 1.0.0.) in /home/skaikrit/staging.skaikritis.gr/wp-includes/functions.php on line 5775
data-elementor-type="wp-page" data-elementor-id="3108" class="elementor elementor-3108">

Διαφημιστείτε στον σταθμό μας

Ο Σκάι Κρήτης στηρίζει την τοπική αγορά παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Τα διαφημιστικά πακέτα του  Σκάι Κρήτης είναι σχεδιασμένα για την αποδοτικότερη προβολή σας με ραδιοφωνικά spot, ειδικές χορηγίες σε εκπομπές και με διαφημιστικές  καταχωρήσεις (banner) στην ιστοσελίδα του σταθμού.  Σχεδιάστε στα μέτρα σας την καμπάνια σας μαζί με το εμπορικό τμήμα του Σκάι Κρήτης.

Επίσης, μπορείτε να οργανώσετε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να στηρίξετε ενεργά τις δράσεις του σταθμού αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή στις κληρώσεις δώρων που πραγματοποιεί ο σταθμός για τους ακροατές του σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χορηγίες Επικοινωνίας

Είστε πολιτιστικός φορέας, μη κερδοσκοπικό σωματείο, σύλλογος ή απλά μια ομάδα πολιτών που δημιουργεί στην πόλη; Ρωτήστε μας για τα προγράμματα χορηγιών επικοινωνίας. Θα χαρούμε να συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας και να βοηθήσουμε να εξαπλωθεί η ιδέα σας.

Επικοινωνήστε με το εμπορικό μας τμήμα

Σοφία Ζούζουλα

Τηλέφωνο: 2810 225252
E-mail: sales@skaikritis.gr

Πες μας

την άποψή σου...