Καφές Δανδάλη Ο Νούμερο 1 καφές της Κρήτης
[wpc-weather id="3493" /]
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Η Τηλεόραση CRETA ανήκει στον Οργανισμό Ενημέρωσης και Επικοινωνίας CRETA MEDIA GROUP.

Λειτουργεί από το 1992, είναι περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο με ψηφιακή εκπομπή σήματος στην Κρήτη (πλήρης πληθυσμιακή κάλυψη) και περιεχόμενο κυρίως ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Από τον Φεβρουάριο του 2015 εκπέμπει μέσω Digea σε ολόκληρη την Κρήτη με άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου.

TV CRETA

Οι κεντρικές της εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν σύγχρονα studios και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, στεγάζονται σε νεόδμητο κτίριο 2.000 m² στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Στην ιδιοκτησία της Τηλεόρασης Creta βρίσκεται μονάδα δορυφορικών μεταδόσεων για την κάλυψη εκδηλώσεων και άλλων γεγονότων.

Στο site www.tvcreta.gr υπάρχει δωρεάν υπηρεσία video on demand και ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει οποιαδήποτε από τις τηλεοπτικές εκπομπές της τηλεόρασης CRETA.

Επίσης διαθέτει 24ώρο live streaming για ζωντανή μετάδοση του πρoγράμματος από κάθε σημείο της Ελλάδας και του κόσμου.

Η Τηλεόραση CRETA εκπέμπει μέσα από την  πλατφόρμα της COSMOTE TV.

Οι τηλεθεατές εκτός Κρήτης έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού μέσα απο την θέση 657 της πλατφόρμας.

Στην πλατφόρμα της COSMOTE TV φιλοξενούνται μόλις 12 κανάλια από την Αττική και την περιφέρεια της χώρας, καθιστώντας την Τηλεόραση CRETA ένα απο τα βασικά  τηλεοπτικά δίκτυα της ελληνικής περιφέρειας.  

Η Tηλεόραση  παραμένει το δημοφιλέστερο Μέσο στο κοινό της Κρήτης:

• Κάθε μέρα βλέπουν tv 75,6%

• Κάθε μέρα σερφάρουν στο www  65,0%

• Ακούν ραδιόφωνο  κάθε μέρα/σχεδόν κάθε μέρα  58,0%

• Χρησιμοποιούν τα Social Media κάθε μέρα  49,9%

• Διαβάζουν τουλάχιστον μία εφημερίδα σε επίπεδο εβδομάδας  47,1%

• 56% δηλώνει ότι είναι πολύ/αρκετά ικανοποιημένο από τα Περιφερειακά Τηλεοπτικά Δίκτυα έναντι του 38% που δηλώνει το ίδιο για τα Πανελλήνια.

• 52% δηλώνει ότι τα Περιφερειακά Τηλεοπτικά Δίκτυα τον καλύπτουν πολύ/αρκετά έναντι του 42% που δηλώνει το ίδιο για τα Πανελλήνια.

0 %
Βλέπουν Τηλεόραση
0 %
Σερφάρουν στο Internet
0 %
Ακούν Ραδιόφωνο
0 %
Χρησιμοποιούν Social Media

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 FM βρίσκεται πάντα στον πυρήνα της ενημέρωσης, καλύπτοντας την τοπική επικαιρότητα.

Πλούσιο σε ενημερωτικό πρόγραμμα και ψυχαγωγία, αναμεταδίδωντας επιλεγμένες εκπομπές του ΣΚΑΪ 100,3 FM, του πρώτου σε πανελλαδική σύγκριση ενημερωτικού ραδιοφώνου και των δικτύου της Deutsche Welle.

ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 FM

Το creta24.gr ειναι ένας ειδησεογραφικός- ενημερωτικός διαδικτυακός ιστότοπος ο οποίος δημιουργήθηκε τον Μαϊο του  2017.

Οι Ειδήσεις σε Video. Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από την Κρήτη και τον Κόσμο. Ενημέρωση για  Πολιτισμό, Αθλητισμό, Business, Υγεία, Επιστήμες και Καιρό.

Η ειδοποιός διαφορά του με τα υπόλοιπα ειδησεογραφικά sites ειναι οτι όλες οι ειδησεις που ανεβαίνουν στην σελίδα  παρουσιάζονται και με μορφή video.

CRETA24

Πες μας

την άποψή σου...